Cu ce ne mai incalzesc televiziunile in lunile urmatoare

Grilele de toamna din acest an ale principalelor televiziuni romanesti nu ne-au convins mai deloc ca merita sa ne schimbam programul si sa petrecem mai mult timp in fata televizoare
Cu ce ne mai incalzesc televiziunile in lunile urmatoare

Grilele de toamna din acest an ale principalelor televiziuni romanesti nu ne-au convins mai deloc ca merita sa ne schimbam programul si sa petrecem mai mult timp in fata televizoarelor. In afara de cateva seriale sau filme mai rasarite, e destul de greu sa mai alegi si altceva.
Liana Stanciu nu se opreste, ci isi continua si in aceasta toamna calatoria cu „Trenul vietii“ la B1 TV, in fiecare vineri de la ora 20.00. Emisiunea a intrat in anul cinci de difuzare.
„Dependenti de cinema“ este o alta emisiune - de data aceasta noua - moderata de aceeasi Liana Stanciu si care va debuta din 30 septembrie.

Laura Andresan mai primeste o emisiune
Emisiunea „Ne priveste“ ramane in grila B1 TV cu o singura editie pe saptamana, in fiecare vineri de la ora 11.00, realizata tot de Alina Stancu. Ca in cazul Lianei Stanciu, si Alinei Stancu i se va mai da pe mana inca o emisiune. E vorba despre „Povesti de viata“, care se va difuza incepand din 24 septembrie.
Subiecte de interes vor fi dezbatute in emisiunea & bdquo;Taboo“, difuzata din 30 septembrie in fiecare duminica de la ora 19.00, moderata de colega noastra, astrologul Alina Badic. Se vor dezbate teme incomode, cum ar fi incestul, autoflagelarea, canibalismul sau clonarea umana.
Dupa modelul reality show-ului cu medicii de la SMURD, difuzat pe Prima TV, postul din Calea Victoriei lanseaza „Camera de garda“, cu medici de la urgente.
Din grila B1 TV nu vor lipsi emisiunile consacrate: „Nasul“, realizat de Radu Moraru, care intra in sezonul sase, „6! Vine presa“, unde Madalina Ilinca o inlocuieste pe Livia Dila, care a nascut de curand, „High Life“, „Pasul Fortunei“, „Fan X“, „Vedetele se intreaba“ sau „Interzis“ cu Laura Andresan. In plus, Andresan este noua prezentatoare a emisiunii „Tuning Show“.

Filmele romanesti difuzate la nesfarsit de B1 TV nu aveau cum sa lipseasca din grila de toamna. Dar, alaturi de ele, vor fi programate si productii europene de prestigiu, care au fost distinse cu Palme diii'Or, Ursul de Aur sau Oscar („Good bye Lenin“, „Pianistul“, „Man Without Past“, „La Stanza Del Figlio“ etc.).
Serialul „24“ isi face si el loc printre emisiunile mai vechi sau mai noi. „24“este celebru si pentru palmaresul impresionant: 16 premii Emmy si doua Globuri de Aur.

Telespectatorii isi pot alege programele preferate


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.