Politistii descopera noi informatii in cazul avocatei brasovene disparute pe 30 august. Anchetatorii au stabilit ca in noaptea in care a disparut avocata Elodia Ghinescu, sotul acesteia, politist in Brasov, era de serviciu, insa a facut schimb cu un coleg. „In noaptea de 29 spre 30 august, politistul (Cristi Cioaca, sotul avocatei - n.r.) trebuia sa fie de serviciu, dar a facut schimb de tura cu un coleg", a declarat marti purtatorul de cuvint al IPJ Brasov, comisar-sef Liviu Constantin Naghi, citat de MEDIAFAX.

Anchetatorii brasoveni iau in calcul varianta crimei in cazul avocatei Elodia Ghinescu, pe lista suspectilor fiind si sotul femeii, deoarece s-au gasit urme de singe in apartamentul celor doi soti si in autoturismul barbatului. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii verifica acum doua piste: una in care principalul suspect este sotul avocatei, dar nu exclud nici varianta in care un posibil suspect ar putea fi chiar un client al Elodiei, un personaj din lumea interlopa.

Elodia Marilena Ghinescu, 38 de ani, avocat in Baroul Brasov, a disparut de acasa pe 30 august. Sotul acesteia, politistul Cristi Cioaca, a anuntat politia abia pe 5 septembrie. Parintii femeii sustin ca aceasta nu ar fi putut sa plece si sa isi abandoneze copilul.