Roxana Ciuhulescu se afla si ea in topul celor mai frumoase femei din Romånia si, daca va cåstiga competitia “Sex Bomb Gardianul”, poate fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Roxana Ciuhulescu si-a inceput ca
Roxana Ciuhulescu se afla si ea in topul celor mai frumoase femei din Romånia si, daca va cåstiga competitia “Sex Bomb Gardianul”, poate fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Roxana Ciuhulescu si-a inceput cariera ca model, apoi a lucrat pe un post de contabila la o firma, in cele din urma ajungand sa fie impresar la Show Biz. Roxana a simtit ca poate mai mult de atat si a crezut in steaua ei norocoasa, intr-o zi prezentandu-se la castingul pentru ProMotor. Ciuhulescu i-a cucerit din prima pe telespectatori, iar in urma voturilor acestora a ajuns prezentatoarea emisiunii. Odata cu aceasta realizare, notorietatea Roxanei a crescut, iar ea a primit oferta de a deveni “iepuras Playboy”. Vedeta a analizat situatia si in final a acceptat propunerea: „Cand am luat decizia sa apar in aceasta revista, am analizat chestiunea pe toate fetele. Am stiut inca de la inceput ca se vor isca controverse, dar am facut ce mi-am dorit. Pentru mine, pictorialul din Playboy a insemnat pe plan profesional o audienta mai mare a emisiunii si, nu in ultimul rand, o suma frumusica de bani, careia cred ca nimeni nu i-ar spune nu”, isi aminteste vedeta.

A condus peste 1.000 de masini
La Salonul Auto din Detroit, Roxana si-a facut debutul in jurnalism, transmitand corespondente pentru revista ProMotor. Vedeta a fost prezenta, de-a lungul timpului, la peste douazeci de saloane auto din lume, la saloane de iahturi si a participat de mai multe ori la Campionatul National de Raliuri, avand in palmares peste 1.000 de masini conduse. Iubitoare de sporturi extreme si adrenalina, Roxana are permis de motocicleta, licenta de pilot si co-pilot de raliuri, brevet de scafandru si brevet de pilot de elicoptere.

A venit la nunta in elicopter


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.