Conducerea PD a decis, miercuri, in unanimitate, excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu, pentru ca a adus prejudicii de imagine partidului si si-a atacat colegii. Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat, miercuri, ca liderii democrati au a
Conducerea PD a decis, miercuri, in unanimitate, excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu, pentru ca a adus prejudicii de imagine partidului si si-a atacat colegii. Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat, miercuri, ca liderii democrati au avut, inclusiv marti, o intalnire cu presedintele Traian Basescu, precizand ca acestia nu au participat la discutia sefului statului cu presedintele PSD, Mircea Geoana.  ACUZE. Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ca Biroul Permanent National al PD a decis, in unaniminiate, sa il excluda din partid pe senatorul Marius Marinescu. Boc a spus ca excluderea a fost fundamentata pe raportul Comisiei de Etica si Litigii a PD. Potrivit lui Boc, senatorul a fost exclus "pentru prejudicii de imagine si atacuri la adresa colegilor de partid, exercitate in ultima vreme". REACTIE. Exclus din PD, senatorul Marius Marinescu sustine ca aceasta decizie, "pregatita cu sarg timp de mai bine de un an", reprezinta atacurile legate, in primul rand, de miliardul de euro din afacerea "Bordei" si de Costica Constanda si ataca "sleahta liderilor mafioti, cuibarita in PD. De cand sunt in PD, nu am facut decat sa semnalez si sa stric afaceri oneroase de miliarde de euro si, in paralel, sa construiesc legi impotriva coruptiei". Marinescu se intreaba de ce membrii Biroului Permanent National cu dosare penale pentru fapte de coruptie nu sunt luati la intrebari de Comisia de etica a PD si ce fel de modele reprezinta ei pentru membrii simpli ai partidului. Senatorul apreciaza ca unii lideri PD au fost deranjati de asocierea sa cu Ion Iliescu si cu Nicolae Vacaroiu la semnarea proiectului de lege pentru exproprierea lui Costica Constanda din parcul Bordei, cu despagubiri juste, precum si la alte propuneri legislative cu privire la protectia sociala. "In aceasta formula, nu am initiat proiecte de legi cu dedicatie, pentru scutirea de datorii la buget", afirma senatorul, care crede ca, "la urma urmei, este onorabil sa te «afisezi» cu personalitati precum domnul Ion Iliescu, nu cu Constanda!"  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.