Reprezentativa tarii noastre a ratat orice sansa de se clasa pe locul 3 in grupa C si de a se califica direct la editia viitoare a Cupei Mondiale, dupa infrangerea la scor, 42-0, suferita la Edinburgh, in fata Scotiei. Un eseu marcat de Parson in sec
Reprezentativa tarii noastre a ratat orice sansa de se clasa pe locul 3 in grupa C si de a se califica direct la editia viitoare a Cupei Mondiale, dupa infrangerea la scor, 42-0, suferita la Edinburgh, in fata Scotiei. Un eseu marcat de Parson in secunda 76, cel mai rapid de pana acum in intregul turneu, a debusolat complet o echipa a Romaniei ai carei jucatori s-au intrecut in greseli de incepatori. Scotienii au culcat de sase ori balonul in terenul nostru de tinta, in timp ce "stejarilor" nu le-a iesit mai nimic.     TRISTETE. "Suntem dezamagiti. Nu am facut fata presiunii. Eseul primit in primele minute a reprezentat o lovitura grea, dupa care nu ne-am mai putut reveni. Am pierdut contactele directe cu adversarul, am ratat placaje, marginea nu a functionat deloc, totul a mers pe dos", a declarat capitanul Sorin Socol. "Ne-au dominat in toate sectoarele de joc. Este imperios necesar sa castigam meciul cu Portugalia (n.r. - programat la 25 septembrie) si sa lasam o impresie acceptabila", a spus si managerul Robert Antonin.       Probleme     Nu mai putin de opt jucatori au suferit accidentari in meciul de la Edinburgh, cea mai serioasa fiind cea a lui Ionut Tofan. Acesta a fost diagnosticat cu dezinsertie cap lung biceps, ceea ce inseamna ca pentru el Cupa Mondiala s-a incheiat. Tofan va trebui sa suporte o interventie chirurgicala si va fi obligat sa faca o pauza de cel putin trei luni. Dupa Ioan Teodorescu si Petru Balan, Ionut Tofan este al treilea jucator pe care echipa noastra il pierde la aceasta competitie. Ceilalti accidentati sunt Gontineac, Cristian, Toderasc, Gal, Dumitras, Tincu si Tonita. Toti au inceput recuperarea si vor face o serie de investigatii paraclinice in cantonamentul de la Agen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.