Creatoarea de moda Rita Muresan a facut o surpriza tuturor celor prezenti la show-ul de moda de la Plaza Romånia, de luni seara, si a aparut la sfårsit, cånd nimeni nu se mai astepta, cu ultima sa colectie de haine, „Freedom&
Creatoarea de moda Rita Muresan a facut o surpriza tuturor celor prezenti la show-ul de moda de la Plaza Romånia, de luni seara, si a aparut la sfårsit, cånd nimeni nu se mai astepta, cu ultima sa colectie de haine, „Freedom“.

Rita a facut valva peste tot pe unde si-a prezentat ultima colectie vestimentara, pentru ca a folosit culori puternice, indraznete, pentru femei pe masura. Mult rosu, roz aprins si croieli inedite, care aveau menirea de a te hipnotiza oarecum. Dupa ce si-a lansat colectia in Parcul Cismigiu, Rita a considerat ca e potrivit sa „dea buzna“ si in Sala Rotonda de la Plaza Romania, atunci cand toata lumea se pregatea de plecare. Organizatorii, surprinsi si ei la sfarsitul prezentarii, au motivat ca au vrut sa pastreze in secret prezenta Ritei la eveniment pentru ca surpriza sa fie si mai mare si tocmai de aceea nu au trecut-o pe desfasuratorul evenimentului. Exista totusi o urma de indoiala si nu putem paria ca intr-adevar asa stau lucrurile. Una peste alta, Rita a dat culoare evenimentului si la propriu, si la figurat. Dupa toate colectiile de toamna-iarna prezentate anterior, in care predo minau griul si negrul, Rita a iesit in fata cu tinute in culori aprinse care au inviorat atmosfera, dar care cu greu pot fi purtate de un om obisnuit, la o petrecere obisnuita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.