Petrom a incheiat, ieri, un contract pentru achizitia activitatilor de servicii petroliere ale Petromservice, pentru 328,5 milioane de euro, tranzactia urmand sa fie finalizata la inceputul anului viitor, dupa primirea avizului din partea Consiliulu
Petrom a incheiat, ieri, un contract pentru achizitia activitatilor de servicii petroliere ale Petromservice, pentru 328,5 milioane de euro, tranzactia urmand sa fie finalizata la inceputul anului viitor, dupa primirea avizului din partea Consiliului Concurentei. Achizitia va sustine obiectivele strategice ale diviziei de explorare si productie din Petrom pentru stabilizarea productiei de titei si gaze si pentru reducerea costurilor de productie, se arata intr-un comunicat al Petrom transmis Bursei de Valori Bucuresti.
„Piata romaneasca pentru servicii petroliere, altele decat cele oferite de Petromservice, nu este pregatita sa ofere volumul si calitatea serviciilor cerute de Petrom.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.