Gheorghe Zamfir va concerta astazi la Sibiu, in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, a anuntat directorul Complexului National Muzeal Astra, Corneliu Bucur. Spectacolul este organizat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei,
Gheorghe Zamfir va concerta astazi la Sibiu, in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, a anuntat directorul Complexului National Muzeal Astra, Corneliu Bucur. Spectacolul este organizat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei, cu ocazia simpozionului Consiliului Europei cu tema "Implementarea Conventiei Peisajului", care se desfasoara la Sibiu in perioada 19-22 septembrie. Organizatorii au anuntat ca, daca va ploua, concertul se va desfasura in Sala Thalia din Sibiu. "Este un eveniment extraordinar de important pen­tru Sibiu si pentru Complexul National Muzeal Astra. Maestrul Gheorghe Zamfir va fi acompaniat de Orchestra Nationala de Folclor", a adaugat Corneliu Bucur. Pentru spectacolul pe care il ofera publicului si­bian si nu numai, Jurnalul National il declara pe maestrul Gheorghe Zamfir "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.