Antena 1 organizeaza sambata, in Parcul Izvor, o petrecere ne­mai­vazuta. Sunt invitati toti amato­rii de senzatii tari: vor avea ocazia sa faca bunjee jumping la o inaltime de 80 de metri. Totodata, se va realiÂ
Antena 1 organizeaza sambata, in Parcul Izvor, o petrecere ne­mai­vazuta. Sunt invitati toti amato­rii de senzatii tari: vor avea ocazia sa faca bunjee jumping la o inaltime de 80 de metri. Totodata, se va reali­za un asa-numit circuit de aventura - tiro­lia­na, coborare in rapel - exclusiv pe macarale mobile. Gazda acestui gran­dios eveniment este Simona Pa­truleasa (foto), care va fi pentru ca­te­va ore "Mrs. Smith... de Roma­nia".a€‚Se cau­ta, in schimb, un barbat suficient de curajos si de chipes care sa treaca prin acele probe periculoa­se pen­tru a-i sta alaturi frumoasei Si­mo­na pret de o fotografie, sub care se va scrie "Domnul si doamna Smith de Ro­mania". Motivul acestei sarba­to­ri il reprezinta faptul ca la 30 septembrie Antena 1 va transmite cele­bra pelicula "Mr. & Mrs. Smith". In afara faptului ca productia a avut un mare succes de box-office, s-a bucurat de atentia presei si pentru ca la fil­mari Angelina Jolie si Brad Pitt s-au in­dragostit unul de celalalt. (C.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.