Cu aceasta ocazie, prof. Univ. dr. Ion Smedescu, rectorul fondator al Universitatii Romano-Americane, si Rev. Bernard F. O'Connor, presedinte al Universitatii DeSales au parafat protocolul de colaborare aferent intre cele doua institutii de invataman
Cu aceasta ocazie, prof. Univ. dr. Ion Smedescu, rectorul fondator al Universitatii Romano-Americane, si Rev. Bernard F. O'Connor, presedinte al Universitatii DeSales au parafat protocolul de colaborare aferent intre cele doua institutii de invatamant implicate in acest program. "Ziua de astazi imi aduce si o profunda satisfactie personala: am infiintat Universitatea Romano-Americana cu 16 ani in urma, in aprilie 1991, cu scopul si cu credinta ca voi putea promova in Romania valorile culturale si educationale ale sistemului american. Am crezut si cred ca tinerii romani trebuie sa aiba acces direct la cel mai perfectionat sistem educational din lume. Lansarea MBA-lui unei universitati americane de prestigiu, cum este Universitatea DeSales, demonstreaza ca visul, speranta si eforturile mele au fost indreptatite", a afirmat rectorul Universitatii Romano-Americane, prof. Univ. Dr. Ion Smedescu, cu ocazia semnarii protocolului.
DeSales University a fost infiintata in 1961, in Pennsylvania (SUA), si este considerata, conform U.S. News & World Report, drept una dintre universitatile cu cele mai bune programe de MBA din zona nord-americana. In SUA, multi dintre participantii la programele MBA oferite de aceasta universitate nu sunt economisti, ci juristi, ingineri sau medici - majoritatea ocupand diferite functii in zona middle sau top management in companii cu renume precum AT&T, Chrysler, Commerce Bank, DuPont Pharmaceuticals, General Electric, IBM, Johnson & Johnson, Lockheed Martin, Merck & Co., Merrill Lynch, Nestle, Pepsi Cola Co. sau Price Waterhouse Coopers.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.