Conducerea PD a decis miercuri in unanimitate excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu, pentru ca a adus prejudicii de ima­gine partidului si si-a atacat colegii. Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ca Biroul Permanent Na
Conducerea PD a decis miercuri in unanimitate excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu, pentru ca a adus prejudicii de ima­gine partidului si si-a atacat colegii. Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ca Biroul Permanent Na­tional al PD a decis in unanimitate sa il excluda din partid pe senatorul Marius Marinescu. Boc a spus ca excluderea a fost fundamentata pe raportul Comisiei de Etica si Litigii a PD. Potrivit lui Boc, senatorul a fost exclus "pentru prejudicii de imagine si atacuri la adresa colegilor de partid, exercitate in ultima vreme". Senatorul Marius Marinescu sustine ca aceasta decizie, "pre­gatita cu sarg timp de mai bine de un an", reprezinta atacurile legate, in primul rand, de miliardul de euro din afacerea "Bordei" si de Costica Constanda. El afirma intr-un comunicat de presa ca decizia de exclu­de­re a fost cauzata si de criticile sale cu privire la "tunurile" date la BANCOREX, la afacerile necurate cu asfaltari, borduri, energie si altele. Marinescu apreciaza ca unii lideri PD au fost deranjati de asocierea sa cu Ion Iliescu si cu Nicolae Vacaroiu la semnarea proiectului de lege pentru exproprierea lui Costica Constanda din Parcul Bordei, cu des­pagubiri juste, precum si la alte propuneri legislative cu privire la protectia sociala. "Sleahta liderilor mafioti, cuibarita in PD, a avut doua programe de guvernare. Pri­mul, care se adreseaza electoratului, a fost Programul minciunii «Sa traiti bine!», cu care, atarnat de PNL, a ajuns la guvernare; cel de-al doilea este Programul mafiei, nescris, dar cuprinzand adevaratele intentii al liderilor PD, «Program» indeplinit punct cu punct, prin afa­ceri one­roase cu asfaltari, borduri, tunuri imobiliare (Parcul Bordei), energie, gunoaie", arata Marinescu in comunicat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.