Echipa lui Mircea Lucescu a pornit cu dreptul in faza grupelor, 2-0 in fata scotienilor de la Celtic Glasgow. La succesul "minerilor" a contribuit si Razvan Rat, integralist in partida de marti seara, care a dat pasa decisiva la golul secund, marcat
Echipa lui Mircea Lucescu a pornit cu dreptul in faza grupelor, 2-0 in fata scotienilor de la Celtic Glasgow. La succesul "minerilor" a contribuit si Razvan Rat, integralist in partida de marti seara, care a dat pasa decisiva la golul secund, marcat de italianul Lucarelli.  Dupa meci, tehnicianul roman s-a declarat multumit de rezultat, dar mai ales de prestatia elevilor sai. "Este o victorie foarte importanta si trei puncte necesare. Le-am cerut jucatorilor sa inscriem repede, pentru ca altfel am fi permis lui Celtic sa aiba controlul balonului si am fi avut probleme. Sunt fericit si pentru jocul facut, iar scorul nu reflecta ocaziile avute", a spus Lucescu. Potrivit agentiei Sportinglife, antrenorul lui Sahtior este interesat de transferul portarului lui Celtic, Artur Boruc. "Daca nu era el, Sahtior putea inscrie sase goluri. Am spus inainte de meci ca Boruc este singurul jucator pe care l-as lua de la Celtic, iar acum s-a vazut de ce. A jucat foarte bine impotriva noastra", a mentionat Lucescu. In replica, tehnicianul lui Celtic, Gordon Strachan, a declarat ca nu se astepta ca Sahtior sa inscrie doua goluri atat de rapid. "Faptul ca le-am permis sa inscrie de doua ori in primele zece minute a fost un soc. Evident ca suntem dezamagiti, dar este doar startul sezonului si ne vom imbunatati jocul. Aceasta echipa are putina experienta in Liga Campionilor si nu pot sa critic pe nimeni, deoarece jucatorii sunt tineri", a spus Strachan.       Real Madrid, la borna 300     Real Madrid a jucat marti meciul cu numarul 300 in Liga Campionilor, castigat cu 2-1 in fata lui Werder Bremen. Pentru madrileni au inscris chiar golgeterii all-time ai competitiei, Raul si Van Nistelrooy, care au ajuns la 57, respectiv 50 de reusite in Liga. Tot cu 2-1 s-a impus marti si detinatoarea trofeului, AC Milan, in partida de pe teren propriu cu Benfica. "Liga Campionilor este mediul nostru natural. Asta incercam sa le explicam tuturor care vin la Milan. Cu Benfica am fi putut castiga la o diferenta de cinci sau sase goluri", a declarat dupa meci administratorul delegat al milanezilor, Adriano Galliani.       Mourinho, suparat pe ratari     Rosenborg a produs cea mai mare surpriza a serii de marti, fosta adversara a Stelei reusind o remiza norocoasa la Londra, in fata lui Chelsea. Dupa meci, antrenorul Jose Mourinho (foto) s-a declarat foarte dezamagit de rezultat. "Am avut 20 de ocazii si am marcat un gol. Poate ca pentru doua goluri aveam nevoie de 40 de ocazii si pentru trei goluri de 60 de ocazii. Din cele 20 de ocazii, 15 nu au fost pe spatiul portii. Putem vorbi, vorbi, vorbi: este istoria meciului. Sunt ingrijorat de forma noastra si nu sunt multumit. Nu putem marca si nu am vesti bune de la staff-ul medical. Este o problema pentru mine ca in cursul a trei meciuri nu am marcat decat un gol. Lampard si Drogba nu sunt refacuti si suferim din cauza absentelor lor", a spus Mourinho.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.