DESPAGUBIRI - Da in judecata doctorul O australianca in varsta de 40 de ani da in judecata medicul care a inseminat-o artificial. Femeia s-a plans la tribunal ca i-a spus foarte clar doctorului ca nu vrea decat un singur copil. Iar acesta i-a impla
DESPAGUBIRI - Da in judecata doctorul O australianca in varsta de 40 de ani da in judecata medicul care a inseminat-o artificial. Femeia s-a plans la tribunal ca i-a spus foarte clar doctorului ca nu vrea decat un singur copil. Iar acesta i-a implantat doi embrioni. Pentru ca nu are suficienti bani pentru cres­terea ambilor bebelusi, australianca ii solicita medicului 329.000 de dolari, suma necesara pentru cres­terea unui copil. ACCIDENT - Sexul dauneaza buzunarului Un american de 22 de ani a fost amendat cu aproape 200 de dolari, dupa ce a tras cu ochiul la o partida de sex ce se desfasura chiar pe bancheta din spate a propriei ma­sini. Tanarul n-a mai fost atent la drum si a facut un accident. Apoi a parasit locul accidentului. Numai ca a uitat sa-si ia si automobilul. Asa se face ca a fost prins in foarte scurt timp. Joshua D. Frank nu recunoaste insa ca isi privea prietenii in timp ce faceau sex si da vina pe acestia: "Ei s-au miscat prea tare si au de­ze­chilibrat masina".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.