Oficialii Universitatii Craiova se tem de influenta lui Adrian Porumboiu din arbitrajul romånesc. Ei sunt decisi sa isi retraga formatia de pe teren daca vor fi furati.

Orgoliile oltenesti incep sa atinga cote maxime. Situatia dezas
Oficialii Universitatii Craiova se tem de influenta lui Adrian Porumboiu din arbitrajul romånesc. Ei sunt decisi sa isi retraga formatia de pe teren daca vor fi furati.

Orgoliile oltenesti incep sa atinga cote maxime. Situatia dezastruoasa in care a ajuns Universitatea Craiova i-a adus pe oficialii din Banie in pragul disperarii. Tocmai de aceea au inceput sa atraga atentia asupra arbitrajului, cu toate ca pana acum n-au avut nici un motiv sa o faca. “Nu vreau sa se intample la fel ca anul trecut, cand de la 3-1 pentru noi, in minutul 87, s-a terminat egal. Sper sa fim arbitrati corect la Vaslui, pentru ca altfel vom scoate echipa de pe teren la prima gainarie. Ce risc sa fie? Mai rau de atat nu se poate intampla. Trebuie sa ia cineva taurul de coarne. Oricum, nu vom pleca de la premisa ca vom fi furati si speram ca vom fi arbitrati corect“, a fost reactia managerului general al Universitatii, Ilie Balaci. 'Stiinta>> a ajuns pe ultimul loc si un eventual insucces la Vaslui ar face situatia din ce in ce mai grea.

Problemele nu se opresc aic i. Desi mai e doar o saptamana pana la confruntarea din „16-imile” Cupei Romaniei dintre Pandurii Tg. Jiu si Univ. Craiova, conflictele intre olteni au inceput deja.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.