Compania IBM a anuntat lansarea pe piata romaneasca a solutiilor colaborative Lotus Notes 8 si Lotus Domino 8, care detroneaza conceptul de e-mail ca aplicatie critica, informeaza un comunicat al companiei.Lotus Notes 8 este proiectat astfel incat sa
Compania IBM a anuntat lansarea pe piata romaneasca a solutiilor colaborative Lotus Notes 8 si Lotus Domino 8, care detroneaza conceptul de e-mail ca aplicatie critica, informeaza un comunicat al companiei.Lotus Notes 8 este proiectat astfel incat sa transforme inbox-ul intr-un spatiu de lucru integrat ce reuneste e-mailul, calendarul, mesageria instant, utilitare de productivitate si aplicatii personalizate."Clientii nostri caracterizeaza Lotus Notes 8 drept 'spatiul de lucru pentru viitor>>, deoarece consolideaza toate instrumentele de colaborare intr-unul singur. Aceasta colaborare diminueaza perceptia ca e-mailul este aplicatia critica folosita de noi in fiecare zi, indiferent de unde este folosit. Lotus Notes si Domino 8 reprezinta portalul dumneavoastra personal catre lumea Web 2.0", a declarat Mihai Iordache, SWG Manager IBM Romania. Lotus Notes 8 ofera productivitate instant prin accesul imediat la oameni, sau activitati curente si informatii fara a inchide inbox-ul. Se poate economisi timp printr-un program de cautare ce permite utilizatorilor sa extinda in mod automat cautarile dincolo de e-mail pe web si in fisierele stocate pe computer.IBM permite clientilor Notes si Domino sa adauge componenta Activities din cadrul Lotus Connections direct in Notes. Fiind licentiata separat, optiunea Activities permite utilizatorului sa distribuie continutul colaborativ cum ar fi documente, e-mailuri, mesageria instant si alte elemente ce tin de proiect intr-o singura unitate logica.Lotus Notes 8 include instrumente productive IBM Lotus ce permit utilizatorilor sa creeze versiuni open-standards de registre de calcul, documente de tip word-processing, prezentari, suportand de asemenea numeroase formate de fisiere ce apartin aplicatiilor stand-alone traditionale. Aceste instrumente sunt incluse fara costuri suplimentare in Lotus Notes&Domino 8, fiind compatibile Open Document Format, permitand utilizatorilor sa importe si sa exporte fisiere Microsoft Office.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.