Giulestenii au plecat ieri la amiaza cu o cursa charter spre Nürnberg, unde in aceasta seara vor intalni formatia locala in prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Pe durata zborului, principalul actionar al Rapidului, George Copos, s-a int
Giulestenii au plecat ieri la amiaza cu o cursa charter spre Nürnberg, unde in aceasta seara vor intalni formatia locala in prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Pe durata zborului, principalul actionar al Rapidului, George Copos, s-a intretinut cu jucatorii, cu "secundul" lui Bergodi, Renzo Rossi, si cu suporterii care au calatorit impreuna cu echipa.      OPTIMISTI. "Imi doresc victoria, dar si un egal ne-ar avantaja. Chiar daca FC Nürnberg este o echipa buna, consider ca e de trecut si ca putem transa calificarea din Germania", a spus Ionut Mazilu. Brazilianul Cesinha are ambitii la fel de mari: "Important este sa venim cu un rezultat bun, daca se poate chiar cu gol marcat. Vreau sa ma revansez pentru ratarile din jocul cu Steaua". Un alt jucator "carioca" al gruparii feroviare, portarul Elinton Andrade, care il va inlocui pe titularul Danut Coman, care s-a accidentat la ultimul antrenament, este, la randul sau, foarte motivat: "Imi pare rau pentru Dani, dar sunt pregatit pentru acest meci, chiar daca pana acum am jucat doar in amicale". Spre deosebire de elevii sai, antrenorul Cristiano Bergodi are ca principal obiectiv cucerirea titlului. "Cupa UEFA este o competitie importanta, dar daca vine cineva la mine si imi garanteaza ca la sfarsitul campionatului vom fi campioni, semnez imediat pentru titlu", a spus italianul. Imediat dupa ce au ajuns la Nürnberg, rapidistii s-au cazat la Hotelul Hilton.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.