Valul de jucatori sirbi care a invadat virfurile ierarhiilor ATP si WTA l-a adus pe Novak Djokovic, tenismenul al carui nume i-a smuls un calambur lui Federer, pina pe pozitia a treia a clasamentului baietilor, finala de la US Open cons


Valul de jucatori sirbi care a invadat virfurile ierarhiilor ATP si WTA l-a adus pe Novak Djokovic, tenismenul al carui nume i-a smuls un calambur lui Federer, pina pe pozitia a treia a clasamentului baietilor, finala de la US Open consolidindu-i acest loc si scotindu-i in evidenta aptitudinile de imitator. Intr-un flagrant contrast cu sobrietatea liderului autoritar al tenisului, Roger Federer, belgradeanul isi ia in ris colegii de concurs si le scoate in evidenta ticurile. Din show-rile sale cu public nu lipseste obsesia lui Roddick de a-si aranja sapca, "dansul" pe loc al lui Pete Sampras, vioiciunea lui Rafa Nadal si gestul sau permanent de a indeparta zgura de pe linia de fund a terenului si, bonus, pregatirea serviciului Mariei Sarapova.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.