O.J. Simpson, acuzat de rapire, a fost arestat sub acuzatia de violenta si jaf armat. Procurorul-sef David Roger a inaintat tribunalului cinci acuzatii si a adaugat alte cinci infractiuni, printre care tentativa de rapire. Simpson, acuzat impreuna cu
O.J. Simpson, acuzat de rapire, a fost arestat sub acuzatia de violenta si jaf armat. Procurorul-sef David Roger a inaintat tribunalului cinci acuzatii si a adaugat alte cinci infractiuni, printre care tentativa de rapire. Simpson, acuzat impreuna cu alti trei barbati, este in prezent in detentie preventiva, fara posibilitatea eliberarii pe cautiune, si risca inchisoarea pe viata. Fostul jucator de fotbal este invinuit ca impreuna cu prietenii sai au intrat intr-o camera de hotel sub pretextul incheierii unei intelegeri cu Alfred Beardsley si Bruce Fromong, doi colectionari ai suvenirurilor sportive ale lui Simpson. Potrivit rapoartelor politiei, Simpson si ceilalti barbati le-au cerut colectiona­rilor sub amenintarea unei arme sa le inapoieze cateva obiecte care i-au apartinut candva fostului sportiv. Beardsley a povestit ca unul dintre barbati l-a amenintat cu o arma semiautomata si s-a dat drept politist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.