Acuzat de catre suporterii formatiei din Giulesti ca nu are nici un rapidist autentic in conducerea clubului, George Copos a schimbat tactica in acest sezon. Instalarea lui Nae Manea pe postul de secretar general al clubului a reprezentat semnalul p
Acuzat de catre suporterii formatiei din Giulesti ca nu are nici un rapidist autentic in conducerea clubului, George Copos a schimbat tactica in acest sezon. Instalarea lui Nae Manea pe postul de secretar general al clubului a reprezentat semnalul pentru curatenia de toamna. Dupa discutii mai mult sau mai putin aprinse cu fosta glorie a Giulestului, de la Pro Rapid au plecat Viorel Moldovan, Grigore Sichitiu si acum se pregateste sa-si faca bagajele Constantin Zotta. De fiecare data Copos a incercat sa iasa bine, toata treaba murdara fiind pusa in spinarea lui Manea. Posturile vacante vor fi ocupate de fosti jucatori ai Rapidului, agreati de public, tineri care nu vor avea pretentii materiale foarte mari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.