Adrian Diaconu s-a accidentat la mana, in timpul unui antrenament, si nu va mai lupta pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, informeaza agentia Sportinglife. In locul lui Adrian Diaconu, challenger la titlul mondial a deven

Adrian Diaconu s-a accidentat la mana, in timpul unui antrenament, si nu va mai lupta pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, informeaza agentia Sportinglife. In locul lui Adrian Diaconu, challenger la titlul mondial a devenit Epifanio Mendoza, care il va intalni pe campionul Chad Dawson, intr-un meci programat la 29 septembrie, la ARCO Arena din Sacramento. GHINION. Diaconu, poreclit "Rechinul", s-a accidentat la mana dreapta la un antrenament cu sparring, iar radiografiile pe care le-a facut au aratat ca a suferit o contuzie la incheietura pumnului, cu usoare leziuni ale tesutului. Promotorul Don King a afirmat ca Diaconu va avea o alta sansa pentru a lupta pentru titlul mondial. "Ghinionul lui Adrian Diaconu ii permite lui Mendoza sa faca istorie. Adrian se va recupera si va lupta altadata", a spus Don King. Pentru meciul cu Dawson, Diaconu avea o bursa de 415.000 de dolari. Adrian Diaconu si-a castigat dreptul de a fi challenger la titlul mondial, dupa ce l-a invins, la 9 mai, prin KO, in repriza a treia, pe americanul Rico Hoye. Dupa meciul cu Rico Hoye, pugilistul roman a fost supranumit de catre comentatorii postului american de televiziune ESPN "Tyson cel alb".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.