Apropo de politizarea din Educatie nu mai avem niciun dubiu. Oamenii se destainuie, mai pe ascuns, mai pe fata. Iata ca, din surse certe ale PNL, am aflat ca inspectorul scolar general pe Bucuresti, Cristian Alexandrescu, a pierdut sprijinul politic
Apropo de politizarea din Educatie nu mai avem niciun dubiu. Oamenii se destainuie, mai pe ascuns, mai pe fata. Iata ca, din surse certe ale PNL, am aflat ca inspectorul scolar general pe Bucuresti, Cristian Alexandrescu, a pierdut sprijinul politic al acestui partid si, cu alte cuvinte, are zilele numarate pe functie. Sincer sa fim, nu ne mira aceasta informatie. Destinele Invatamantului se prelucreaza prin birourile sediilor de partide, si nicidecum in sala de consiliu a Ministerului Educatiei. Despre calitatea profesionala a inspectorului general, evident, nu suntem in masura a ne exprima, insa motivele externe, se pare, sunt demne de luat in considerare. Ele sunt doua. Primul motiv tine de faptul ca inspectorul in cauza nu a fost capabil sa absoarba fondurile destinate pentru finantarea reabilitarii unitatilor de invatamant, decat in proportie de 6%.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.