Biletele la concertul Muse pentru Sectorul A, care permite accesul fanilor in suprafata de langa scena, s-au epuizat. Fanii mai pot prinde cate un loc in  tribuna oficiala, unde mai sunt disponibile aproximativ 200 de bilete la pretul de 95 RON,
Biletele la concertul Muse pentru Sectorul A, care permite accesul fanilor in suprafata de langa scena, s-au epuizat. Fanii mai pot prinde cate un loc in tribuna oficiala, unde mai sunt disponibile aproximativ 200 de bilete la pretul de 95 RON, si pe gazon, la pretul de 45 RON.In cadrul nominalizarilor pentru MTV European Music Awards din luna septembrie, trupa Muse a fost nominalizata la 4 categorii: Rock Out, Band, Headliner si Interactive. Concertul Muse din Romania este prezentat de Orange Romania si produs de One Event si Livada. Show-ul va avea loc la data de 6 octombrie pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf.Biletele se gasesc in reteaua Bilet.ro pe site-urile TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro si in magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti sau Sala Palatului.Mai mult, saptamana trecuta au fost anuntate si nominalizarile pentru editia 2007 a Q Awards, cea mai populara revista lunara de muzica din Europa. Muse au primit si aici 3 nominalizari, la categoriile “Best Live Act”, “Best track - Knights of Cydonia” si “Best Act in the World Today”.Cunoscuta ca o trupa cu o prestatie live spectaculoasa, Muse a castigat pana in prezent un numar impresionant de premii: Best Live Act - Q Awards 2006, Best Live Band - Kerrang Awards 2006, Best Alternative - MTV EMA 2006, Best Live Act - NME Awards 2005, Best Live Act - Brit Awards 2005, Best Live Band - Q Awards 2004, Best Alternative - MTV EMA 2004 sunt doar cateva dintre ele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.