''Am o slujba naspa rau'', va spune Oana Pellea maine seara, la ora 20.00, la Cityplex. Pentru personajul Rita din acest film, Pellea a fost preferata in locul actritelor lui Pedro Almodovar. ''A fost un rol ravnit. Agentul meu mi-a trimis scenariul.
''Am o slujba naspa rau'', va spune Oana Pellea maine seara, la ora 20.00, la Cityplex. Pentru personajul Rita din acest film, Pellea a fost preferata in locul actritelor lui Pedro Almodovar. ''A fost un rol ravnit. Agentul meu mi-a trimis scenariul. Mi-a placut. M-au chemat la Londra, unde am avut o intalnire cu regizorul Oliver Parker. Am stat de vorba, am lucrat putin pe text... si gata. Ce m-a recomandat... habar nu am... ar fi bine sa ii intrebati pe cei care m-au ales. Probabil un anumit temperament, fiind vorba de o sud-americanca, o farama de talent daca s-o gasi si un strop de umor... daca oi avea..."Lansarea filmului este programata la Londra in ianuarie 2008. "Nu stiu sa fac reclama. Dar daca va face placere sa vedeti un film cu un scenariu inteligent, o comedie care e putin mai mult decat o comedie, daca vreti sa aveti voluptatea unor replici spumoase si sa vedeti actrite excelente si inteligente (Shirley Henderson, Nev Cambell, Maxwell, Lara ....), atunci duceti-va la film. In schimb, daca doriti o comedie usoara, vulgara, silicoane pe ecrane... nu va duceti... veti fi dezamagiti", spune Oana Pellea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.