Furnizorul de echipamente de telecomunicatii Alcatel-Lucent Romania estimeaza anul acesta o cifra de afaceri in crestere cu 10% fata de anul trecut, cand compania a raportat afaceri de 473 de milioane lei, a declarat pentru NewsIn presedintele Alcate
Furnizorul de echipamente de telecomunicatii Alcatel-Lucent Romania estimeaza anul acesta o cifra de afaceri in crestere cu 10% fata de anul trecut, cand compania a raportat afaceri de 473 de milioane lei, a declarat pentru NewsIn presedintele Alcatel-Lucent Romania, Dan Bedros. Furnizorul de echipamente de telecomunicatii Alcatel-Lucent Romania are o cota de piata de 30%. "Romania a ajuns intr-o faza de saturatie. Telefonia fixa a inceput sa treaca pe broadband, iar piata este dinamica in Kosovo si Bulgaria si va deveni si in Serbia", a mai spus Bedros. Alcatel-Lucent Romania a realizat anul trecut un profit brut in crestere cu aproape 69% fata de anul 2005, pana la 78,1 milioane lei (peste 21,5 milioane euro) la o cifra de afaceri de 473 milioane lei, cu 27% mai mare fata de valoarea de 272 milioane din anul 2005, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial. Compania Alcatel-Lucent Romania a fost infiintata in 1991 si are in prezent peste 1.000 de angajati, dintre care 80% cu studii superiore. Activitatea industriala a companiei acopera intreaga gama de activitati din industria hi-tech, cercetare-dezvoltare, instalare si intretinere, consultanta, marketing. Subsidiara Alcatel din Romania coordoneaza activitatea grupului in alte zece tari din sud-estul Europei, inclusiv tarile balcanice, Grecia si Cipru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.