La o zi dupa inmormantarea fetei de care era indragostit, un tanar de 18 ani din localitatea Sacele, judetul Constanta, si-a pus streangul de gat. Constantin Stefan Bulie era vacar, locuia la o ferma impreuna cu mama lui si de ceva vreme era indrago
La o zi dupa inmormantarea fetei de care era indragostit, un tanar de 18 ani din localitatea Sacele, judetul Constanta, si-a pus streangul de gat. Constantin Stefan Bulie era vacar, locuia la o ferma impreuna cu mama lui si de ceva vreme era indragostit de o adolescenta din sat.

Gabriela Elena Popa era o eleva foarte buna, terminase clasa a IX-a cu media 10 si visul ei era sa se transfere la un liceu in orasul Constanta. Parintii erau insa prea saraci, asa ca au decis sa mai stea un an in sat.
Gabriela nu s-a impacat insa cu ideea si saptamana trecuta, cu cateva zile inainte de inceperea scolii, a inghitit un pumn de medicamente. A fost gasita de mama ei in coma si a fost dusa imediat la Spitalul de Urgenta Constanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.