Senatorul Antonie Iorgovan a fost internat la Sectia oncologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, starea sa fiind in continuare critica, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Ana Maria Trandafir.

Senatorul social-democrat Antonie Iorgovan s-a intors, la sfarsitul saptamanii trecute, in tara, dupa o perioada de chimioterapie la Viena.

Acesta ar trebui ca peste aproximativ o luna sa mearga din nou la clinica din Viena, pentru o posibila interventie chirurgicala, dupa ce medicii austrieci au infirmat suspiciunea de tumora cerebrala, potrivit unor surse medicale.

"Se va face o tentativa de rezolvare chirurgicala a recidivei cancerului de pancreas de care sufera de mai multa vreme senatorul social-democrat", au afirmat sursele citate.

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a fost transportat, in urma cu aproximativ doua saptamani, intr-un spital din Viena cu un avion militar medicalizat, fiind insotit pe toata durata zborului de un medic de anestezie-terapie intensiva de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Anterior, Iorgovan a stat internat aproximativ doua saptamani la Institutul "Matei Bals" din Bucuresti, surse apropiate politicianului apreciind ca starea acestuia este grava.

Antonie Iorgovan, in varsta de 59 de ani, sufera de mai multa vreme de cancer, starea acestuia agravandu-se in ultima perioada.
Mediafax