LIGA CAMPIONILOR  - Rosenborg a facut surpriza     Echipa lui Mircea Lucescu a debutat cu dreptul in aceasta editie a Ligii Campionilor. Ca si in urma cu trei sezoane, Sahtior a trecut pe teren propriu de scotienii de la Celti
LIGA CAMPIONILOR  - Rosenborg a facut surpriza     Echipa lui Mircea Lucescu a debutat cu dreptul in aceasta editie a Ligii Campionilor. Ca si in urma cu trei sezoane, Sahtior a trecut pe teren propriu de scotienii de la Celtic Glasgow, scor 2-0. "Minerii" au avut un start fantastic de partida, inscriind rapid doua goluri. Mai intai a punctat brazilianul Brandao (a€™5), italianul Lucarelli majorand scorul peste numai trei minute, din centrarea lui Rat. Internationalul roman a fost titular la echipa din Donetk, evoluand pe toata durata partidei. O desfasurare aproape identica a avut si celalalt meci din Grupa D, in care AC Milan a trecut cu 2-1 de Benfica. Campioana Europei a deschis repede scorul, prin Pirlo (a€™9) si s-a distantat dupa reusita lui Inzaghi (a€™24), Nuno Gomes reducand din handicap in prelungiri.   Surpriza zilei s-a petrecut la Londra, unde Chelsea a obtinut doar o remiza in fata lui Rosenborg. Intr-o cascada de ocazii ale echipei lui Jose Mourinho, norvegienii au deschis scorul la mijlocul primei reprize, prin Koppinen. Pana la final, Chelsea nu a reusit decat golul egalizator, prin Sevcenko (a€™53).   Derby Arsenal si Sevilla se lupta in aceasta seara pentru suprematia in Grupa H, in care evolueaza si Steaua. Ambele echipe au aratat o forma de zile mari la sfarsitul saptamanii trecute, in campionat, cand Arsenal a invins-o cu 3-1 pe Tottenham, iar Sevilla a trecut cu 4-1 de Recreativo Huelva. "Meciurile din Liga Campionilor vor fi mult mai grele decat cele din Cupa UEFA. Echipa este pregatita, suntem mai buni decat anul trecut. O cunosc foarte bine pe Arsenal si cred ca putem castiga, daca incepem in forta, ca de obicei. Putem merge departe in aceasta competitie", a declarat inaintea meciului golgeterul Sevillei, Kanoute.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.