Numarul romanilor si al bulgarilor care viziteaza Marea Britanie a crescut cu 77% in acest an fata de 2006, iar oficialitatile nu stiu cate dintre aceste persoane se mai intorc in tara de origine, relateaza The Telegraph.Aceasta crestere a starnit su
Numarul romanilor si al bulgarilor care viziteaza Marea Britanie a crescut cu 77% in acest an fata de 2006, iar oficialitatile nu stiu cate dintre aceste persoane se mai intorc in tara de origine, relateaza The Telegraph.Aceasta crestere a starnit suspiciuni oficialilor care cred ca multi dintre vizitatori aleg sa ramana in Marea Britanie si sa lucreze ilegal, in conditiile in care vizele de munca sunt limitate la cateva mii de catre Guvern. Romania si Bulgaria au aderat la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, iar estimarile Oficiului National de Statistica au aratat ca 200.000 de persoane din Bulgaria si Romania au vizitat Marea Britanie de la inceputul anului si pana la sfarsitul lui iulie. Potrivit Mediafax, in 2006, numarul vizitatorilor a fost de 113.000.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.