Fondul de investitii controlat de statul Qatar ar putea castiga licitatia de preluare a 31% din capitalul companiei London Stock Exchange (LSE), care opereaza bursa londoneza, printr-o oferta de 2,8 miliarde de lire (4,05 miliarde de euro), relateaza
Fondul de investitii controlat de statul Qatar ar putea castiga licitatia de preluare a 31% din capitalul companiei London Stock Exchange (LSE), care opereaza bursa londoneza, printr-o oferta de 2,8 miliarde de lire (4,05 miliarde de euro), relateaza Sunday Times, citat de Reuters. Oferta Autoritatii pentru Investitii din Qatar este echivalentul a 1.400 de pence pe actiune. Titlurile LSE au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri la 1,397 pence pe unitate. Operatorul bursier american Nasdaq a anuntat, in luna august, ca renunta la participatia de 31% detinuta la LSE, cea mai mare bursa din Europa, dar nu intentioneaza sa incheie tranzactia cu un singur cumparator, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.