Fostul consul la Rio de Janeiro si Sydney se pregateste sa plece la Los Angeles.

Ovidiu Grecea a fost numit pe postul de consul al Romaniei la Los Angeles. Grecea a mai fost consul general al Romaniei la Sydney si la Rio de Janeiro.
Fostul consul la Rio de Janeiro si Sydney se pregateste sa plece la Los Angeles.

Ovidiu Grecea a fost numit pe postul de consul al Romaniei la Los Angeles. Grecea a mai fost consul general al Romaniei la Sydney si la Rio de Janeiro. Din Australia a fost rechemat insa, dupa ce a intrat in conflict cu comunitatea romaneasca de acolo. A fost sef al Departamentului de control al Guvernului in timpul lui Radu Vasile, dar si sef al AVAB si prefect al Capitalei. Dupa alegerile generale din 2000, premierul Adrian Nastase a anuntat numirea lui Grecea in fruntea Departamentului de Control al guvernului, functie detinuta pina in martie 2001, cind a demisionat si a fost trimis consul general al Romaniei la Rio de Janeiro.

Potrivit MEDIAFAX, Romania va avea noi ambasadori si in Kazahstan si Bosnia-Hertegovina. Propunerile MAE pentru aceste posturi au fost avizate de premierul Tariceanu si au fost trimise spre aprobare presedintelui Basescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.