Compania a lansat promotii pentru Internet de mare viteza si voce, destinate persoanelor juridice.

Romtelecom ofera, in lunile urmatoare, oferte promotionale clientilor sai din segmentul business, precizeaza un comunicat al companiei
Compania a lansat promotii pentru Internet de mare viteza si voce, destinate persoanelor juridice.

Romtelecom ofera, in lunile urmatoare, oferte promotionale clientilor sai din segmentul business, precizeaza un comunicat al companiei. Ofertele vizeaza atit telefonia fixa, cit si Internetul broadband. Noile abonamente la serviciul de Internet ClickNet sint disponibile la viteze mai mari, de 1,3 Mbps sau 6 Mbps, la tarife mai mici decit pina in prezent, printr-o oferta valabila pina pe 31 octombrie 2007. Tarifele (fara TVA) sint de 7,5 euro lunar pentru ClickNet 1 Mbps, 12,5 euro pentru ClickNet 3 Mbps sau de 24,5 euro pentru ClickNet Business 6 Mbps. Printre noile oferte la Internet se afla si cea pentru modemul wireless SpeedTouch 585w, oferit la jumatate din pretul curent (49,5 euro fara TVA) pentru contractele pe doi ani sau gratuit pentru cele pe trei ani.

Au fost lansate si patru pachete speciale pe telefonia fixa, denumite BizPack, care includ preturi speciale in reteaua Romtelecom, tarife reduse pentru convorbirile pe mobil, o conexiune de banda larga, precum si o solutie de gazduire web, care cuprinde un domeniu.ro, 50 MB pentru website, cinci adrese de e-mail in domeniul ales cu o capacitate totala de 250 MB. Abonamentele lunare pentru pachetele BizPack incep de la 29 de euro, fara TVA. Din 15 octombrie, clientii companii pot opta pentru un tarif unic, valabil pentru apelurile nationale si locale in reteaua Romtelecom, indiferent de palierul orar si de zi. Tariful unic va fi de 0,027 euro/minut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.