Oana Pellea a fost aleasa sa joace in "I Really Hate My Job" ("Am o slujba naspa rau"), care va avea premiera oficiala joi seara, la Cityplex, dupa ce echipa de casting a filmului a cautat actrita potrivita rolului printre actritele favorite ale regizorului Pedro Almodovar.

"A fost un rol foarte ravnit, pentru ca este foarte ofertant. Agentul meu mi-a trimis scenariul. Mi-a placut. M-au chemat la Londra unde am avut o intalnire cu regizorul Oliver Parker. Am stat de vorba, am lucrat putin pe text si...gata. Ce m-a recomandat habar nu am, ar fi bine sa ii intrebati pe cei care m-au ales. Probabil un anumit temperament, fiind vorba de o sud-americanca, o farama de talent daca s-o gasi si un strop de umor daca oi avea...", spune Oana Pellea, interpreta Ritei din comedia britanica.


"Nu stiu sa fac reclama. Dar daca va face placere sa vedeti un film cu un scenariu inteligent, o comedie care e putin mai mult decat o comedie, daca vreti sa aveti voluptatea unor replici spumoase si sa vedeti actrite excelente si inteligente (Shirley Henderson, Neve Cambell, Maxwell, Lara ....), atunci duceti-va la film. In schimb, daca doriti comedie usoara, vulgara, silicoane pe ecrane, nu va duceti, veti fi dezamagiti", spune Oana Pellea.

Echipa filmului "I Really Hate My Job" a cucerit-o pe actrita romanca: "Senzationala. Am lucrat cu patru actrite extraordinare. Intr-o echipa ideala, profesionista si calda uman. M-am simtit realmente fantastic. Regizorul este unul foarte apreciat in UK si cunoscut ca stie sa lucreze cu actorii. Ši pot sa certific din plin...ce mai....doresc tuturor actorilor o astfel de experienta, o bucurie".

Chiar daca in Romania, Oana Pellea a fost apreciata in nenumarate roluri dramatice, in Anglia, toti cei care au urmarit filmul sau au asistat la filmari au fost convinsi ca ea a jucat numai comedii: "Mi-as dori o tara in care sa fiu «banuita» ca le pot face pe amandoua. Fiecare popor are umorul lui. Eu am fost multumita cand pe platoul de filmare de la «Am o slujba naspa rau» s-a intrerupt de doua ori filmarea la doua scene in care eram, pentru ca operatorul radea si a miscat camera. Mai mare compliment la o comedie nu cred ca exista".

"Am o slujba naspa rau" este povestea unei seri intr-un restaurant aglomerat din Soho. La fel ca in multe alte slujbe, nu se intampla mare lucru - in afara de rasete, cantece, furie, lesinuri, barfe, gatit, minciuni, nuditate, conversatii, secrete, iubiri, prietenie, imbatrinire, antipatii, sobolani. La prima vedere, eroinele sunt trei chelnerite, o bucatareasa si o spalatoare de vase, dar ele se considera o artista, o actrita, o amanta, o scriitoare, respectiv o ganditoare. Cele cinci personaje feminine sunt interpretate de Neve Campbell, Shirley Henderson, Alexandra Maria Lara, Anna Maxwell Martin si Oana Pellea.I Really Hate My Job  (Am o slujba naspa rau)Regizor: Oliver ParkerScenarist: Jennifer HiggieOperator: Tony MillerDistributia: Neve Campbell, Shirley Henderson, Danny Huston, Alexandra Maria Lara, Anna Maxwell Martin, Oana Pellea.
Mediafax