TEHNOLOGIE. IBM a lansat in Romania Lotus Notes 8 si Lotus Domino 8. Lotus Domino este o familie de servere care ofe­ra infrastructura pentru aplicatii de colaborare si baze de date, in­ce­pand de la servicii de posta
TEHNOLOGIE. IBM a lansat in Romania Lotus Notes 8 si Lotus Domino 8. Lotus Domino este o familie de servere care ofe­ra infrastructura pentru aplicatii de colaborare si baze de date, in­ce­pand de la servicii de posta electronica pana la tranzactii web. Lotus Notes 8 ofera mesagerie instant si interactivitate, utilitare pentru crearea si editarea documentelor, interactionand cu aplicatii de business personalizate, inclusive Help Desk, CRM, bloguri etc. (A.R.)  IPHONE. Operatorul O2, divizie a grupului spaniol Telefonica, si retailerul Carphone Warehouse au incheiat un acord cu Apple pentru comercializarea aparatelor iPhone in Marea Britanie. Terminalul va fi vandut pe piata britanica din 9 noiembrie, iar clientii vor semna contracte pe termen de 18 luni, la preturi de 35, 45, respectiv 55 de lire sterline. Apple ar putea anunta, in aceasta saptamana, un alt acord cu T-Mobile, divizie a Deutsche Telekom, precum si cu Orange, divizia de telefonie mobila a France Telecom, pentru distribuirea iPhone pe pietele din Germania si din Franta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.