DINAMO - ELFSBORG  - Lobont este refacut Victoria categorica obtinuta de "caini" la Iasi, scor 5-2, a fost de-ajuns pentru conducatorii gruparii din Stefan cel Mare, care au devenit din nou foarte increzatori.  <
DINAMO - ELFSBORG  - Lobont este refacut Victoria categorica obtinuta de "caini" la Iasi, scor 5-2, a fost de-ajuns pentru conducatorii gruparii din Stefan cel Mare, care au devenit din nou foarte increzatori.  
Vestea ca Bogdan Lobont, care nu a putut juca in partida din Copou, din cauza unei accidentari, are toate sansele sa fie pe teren maine, in mansa tur cu Elfsborg, i-a bucurat o data in plus pe oficialii "alb-rosiilor". "Dinamo are acum o alta fata si, cum atmosfera in vestiar e diferita, putem depasi realizarile din sezonul trecut", a spus Vasile Turcu, unul dintre actionari. Fostul jucator al lui Dinamo din anii a€™80 Costel Orac si-a amintit insa de o alta "dubla" jucata impotriva unei alte echipe suedeze, IFK Goteborg, si i-a indemnat pe "caini" sa fie ponderati: "Si noi ne-am bucurat in 1981, cand am picat cu IFK Goteborg. O eliminasem pe Inter Milano si am crezut ca suedezii sunt mai accesibili, insa dupa meciul tur, in care ne-au batut cu 3-1, ne-am schimbat parerea. Suedezii sunt foarte bataiosi, iar Dinamo trebuie sa fie atenta". Altfel, partida de maine, care se va disputa pe Stadionul National, de la ora 20:30, va fi condusa la centru de portughezul Joao Francisco Lopes Ferreira.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.