La „Dincolo de aparente", pe Antena 2, avea loc, intr-o dimineata, o discutie titrata „Despre Elvis Presley cu Stefan Banica jr".

La discutie nu participa, din pacate, si Elvis Presley, dar erau prezenti Florentina Fintinaru, in calitate de moderatoare a emisiunii, si sotul Zinei Surprizelor, Stefan Banica jr., in calitate de Elvis autohton. Ei, si cind a venit vorba de „ce inseamna presiunea fanilor asupra unei vedete", Elvis al nostru s-a exprimat in felul urmator: „E greu. E greu. E foarte greu…".

Dupa cit de apasat parea si dupa cum ofta, am impresia ca se gindea, in momentele alea, la presiunea pe care o exercita asupra-i cea mai importanta si mai indirjita fana a lui. Adica nevasta-sa.

Tot pe Antena 2, dar un pic mai tirziu, Ileana Pescariu si Mihai Morar au moderat, in aceeasi dimineata, asa-zisa „emisiune acida" „Rai, dar buni".

Invitatul editiei era Filip Stoler, un tip care a facut si el, la un moment dat, televiziune, iar acum lucreaza in publicitate. Formatul, nu foarte nou, presupunea comentarea in bascalie a celor mai recente si mai importante evenimente din viata politica. Unul dintre ele a fost operatia de tiroida a presedintelui Basescu si i-a prilejuit lui Mihai Morar doua glume ieftine si proaste spre foarte ieftine si foarte proaste. La adresa Elenei Udrea, desigur: „Stati linistita, doamna Udrea, nu e cancer!" si „Eu mai stiu un armean competent, e vorba de chirurgul care o va opera pe Elena Udrea, domnul Chist Ovarian". Ce sa zic, mie nu-mi place deloc de Elena Udrea, insa, dupa ce am auzit aceste doua timpenii, mi-a fost evident cum l-ar chema pe Mihai Morar daca ar fi armean: Glumean Nesaratian.