Atacantului stelist i s-a intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente, dupa ce i-a tras un pumn in fata unui suporter giulestean, duminica, inaintea meciului cu Rapid, informeaza surse din cadrul Politiei Capitalei. Legea prevede ca partile p
Atacantului stelist i s-a intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente, dupa ce i-a tras un pumn in fata unui suporter giulestean, duminica, inaintea meciului cu Rapid, informeaza surse din cadrul Politiei Capitalei. Legea prevede ca partile pot ajunge la o intelegere, caz in care urmarirea penala inceteaza.
Val. Badea se indrepta, duminica, in jurul orei 17,30, spre stadionul din Ghencea, intr-un autoturism Renault Megane, cand s-a intersectat cu cinci suporteri ai echipei giulestene. Badea a fost recunoscut de fani, care au inceput sa-l injure, iar acesta a coborat din masina si l-a lovit cu pumnul in fata pe Marian Ionescu, in varsta de 21 de ani, care ulterior a facut plangere la Politie. Partile implicate in incident s-au prezentat ieri la Politie, unde au confirmat incidentul, fanii rapidisti recunoscand ca l-au injurat pe stelist. "Cu aproximativ o ora si jumatate inaintea inceperii meciului Steaua - Rapid, in zona Pietei Moghioros s-a petrecut un fapt mai mult decat regretabil (ca sa fim eleganti) al carui erou negativ a fost jucatorul stelist Valentin Badea. Acesta a fost injurat de un suporter rapidist, aflat in autoturismul personal alaturi de alte patru persoane. Chiar daca stelistul avea motive sa fie deranjat, nu avea, in nici un caz, voie sa reactioneze in felul in care a facut-o ulterior. Pentru ca Badea s-a dat jos, a deschis portiera masinii respectivului suporter si l-a lovit bestial, cu pumnul, umplandu-l de sange. Imediat, a aparut la fata locului un bodyguard al stelistului, care, dintr-un pumn, a spart geamul portierei masinii in care se afla victima lui Badea!", a anuntat site-ul oficial al rapidului. Suporterul giulestean a depus plangere la Sectia 22 Politie, avand si imagini, facute cu telefonul mobil, care dovedesc agresiunea jucatorului stelist. "Acesta si-a contactat, a doua zi, victima si i-a propus ajungerea la o intelegere amiabila. Ceea ce, logic, inseamna ca si-a recunoscut vina, nu?", a adaugat site-ul giulestean. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.