Finantatorul Stelei continua sa puna presiune pe Gica Hagi, trimitånd pe banca de rezerve doi titulari ai antrenorului.

Doua saptamani a durat „pacea” dintre patronul Gigi Becali si antrenorul Gica Hagi, adica exact atat
Finantatorul Stelei continua sa puna presiune pe Gica Hagi, trimitånd pe banca de rezerve doi titulari ai antrenorului.

Doua saptamani a durat „pacea” dintre patronul Gigi Becali si antrenorul Gica Hagi, adica exact atat timp cat a fost intrerupt campionatul pentru meciurile echipei nationale. La finele jocului cu Rapid, incheiat nedecis, 0-0, Becali a criticat din nou formula folosita de „Rege”, afirmand ca acesta ar fi trebuit sa ii utilizeze pe Badoi si Iacob in detrimentul lui Golanski, respectiv Zaharia. „Daca am fi inceput cu alta formatie, am fi castigat. Au fost doua rotite care n-au mers. Ar fi trebuit sa incepem fara Zaharia si Golansky, cu Badoi si Iacob in locul lor sau cu Neaga varf impins. Am dat o groaza de bani pe Badoi si va juca! Va garantez!”, a afirmat patronul-antrenor din Ghencea. De fapt, el a marturisit ca a vorbit cu Hagi cu doua ore inainte de inceperea partidei si i-a recomandat sa ii foloseasca pe Badoi si Iacob, dar nu a fost ascultat.

Gigi Becali le-a transmis celor doi jucatori nou-intrati in vizor ca ar fi bine s a-si faca bagajele, asemenea lui Elton, Andrey, Bostina, Oprita, Carlos etc. „Ii multumesc lui Zaharia, si-a scos banii, dar nu cred ca face fata la Steaua. Alt jucator care nu e bun din punct de vedere fizic e Golanski, care acum a venit de la echipa nationala a Poloniei. Daca jucam cu Badoi si cu Neaga sau Iacob pe postul de varf, atunci castigam meciul. Parerea mea, pe care nu trebuie sa o ia nimeni in nume de rau, este ca nu era cazul sa-l scoata pe Ovidiu Petre si sa il bage pe Bicfalvi. Spun si eu ca un comentator“, a declarat finantatorul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.