T-Mobile USA, divizia de telefoane mobile a operatorului european de telecomunicatii Deutsche Telekom, a incheiat un acord pentru preluarea companiei americane SunCom Wireless, pentru 1,6 miliarde dolari, transmite Reuters, citat de Mediafax. Deutsch
T-Mobile USA, divizia de telefoane mobile a operatorului european de telecomunicatii Deutsche Telekom, a incheiat un acord pentru preluarea companiei americane SunCom Wireless, pentru 1,6 miliarde dolari, transmite Reuters, citat de Mediafax. Deutsche Telekom a anuntat ca in urma tranzactiei vor rezulta sinergii de un miliard de dolari. De asemenea, T-Mobile USA va prelua si datoriile de aproape 800 milioane dolari ale companiei de telefonie. Tranzactia se va finaliza, cel mai probabil, in primul semestru al anului 2008. SunCom este un operator de telefonie mobila wireless care opereaza, din 1999, in sud-estul SUA si din 2004 in Puerto Rico si Insulele Virgine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.