Dupa ce au pierdut, din cauza propriilor greseli, cu Italia, rugbystii tricolori isi pun toate sperantele in meciul de astazi, de la Edinburgh, cu reprezentativa Scotiei.

Pentru echipa Romaniei, partida din aceasta seara (ora 22.00 - TVR
Dupa ce au pierdut, din cauza propriilor greseli, cu Italia, rugbystii tricolori isi pun toate sperantele in meciul de astazi, de la Edinburgh, cu reprezentativa Scotiei.

Pentru echipa Romaniei, partida din aceasta seara (ora 22.00 - TVR 2) reprezinta ultima sansa, una extrem de mica, de a-si indeplini obiectivul la actuala editie a CM, doua victorii. Pe langa evidenta diferenta de valoare, tricolorii mai au un alt handicap: partida se va juca pe Stadionul Murrayfield din Edinburgh, in fieful ciulinilor, chiar daca Mondialul este organizat de Franta. Nici statistica nu este de partea stejarilor. Cele doua reprezentative s-au intalnit pana acum de 11 ori, 9 victorii revenind scotienilor si doar doua romanilor, ultima fiind obtinuta in 1991, scor 18-12. Conducerea tehnica a Romaniei, Daniel Santamans - Robert Antonin, considera ca Romania poate produce o mare surpriza impotriva scotienilor, dar numai daca elimina greselile din aparare.

Titratii scotieni se tem de forta stejarilor
Chiar daca presa din Scotia a fost extrem de acida dupa partida Romania - Italia, considerand ca ambele echipe au evoluat fo arte slab, elevii lui Frank Hadden au o cu totul alta parere. Euan Murray, jucator de baza al scotienilor, apreciaza ca va avea parte de „o intalnire exploziva“ si a precizat ca romanii vor reprezenta o mare amenintare pentru scotieni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.