FC NÃœRNBERG - RAPID  Cristiano Bergodi nu va putea conta in meciul de maine de la Nürnberg, din prima mansa a Cupei UEFA, pe doua dintre piesele sale de baza. Astfel, Costin Lazar, care nu a putut evolua nici in d
  FC NÃœRNBERG - RAPID  Cristiano Bergodi nu va putea conta in meciul de maine de la Nürnberg, din prima mansa a Cupei UEFA, pe doua dintre piesele sale de baza. Astfel, Costin Lazar, care nu a putut evolua nici in derby-ul cu Steaua, nu va face deplasarea in Germania, accidentarea la glezna suferita de titularul postului de mijlocas la inchidere in partida cu "U" Craiova dovedindu-se mai serioasa decat a parut la prima vedere. "In pare rau ca nu pot fi pe teren cu Nürnberg, dar am incredere in colegii mei. Sper sa joc insa in partida retur si sa calificam Rapidul in grupele Cupei UEFA", a spus Lazar. In locul acestuia, Bergodi va juca la inchidere cu Nicolae Grigore. Cel de-al doilea jucator care-i va lipsi tehnicianului italian in disputa cu Nürnberg este Marius Constantin, fundasul central fiind suspendat. "Nu-mi fac probleme, fiindca il am acolo pe Danut Perja", a spus Bergodi.   Solutie Florin Constantinovici este favorit sa preia postul de director sportiv al gruparii feroviare, care a ramas vacant dupa ce Viorel Moldovan a plecat la Unirea Urziceni. "Am purtat o discutie cu domnul Copos, insa sunt putin in dubiu, deoarece eu sunt implicat la echipa nationala de tineret si la o grupa de juniori a€™93. Ma tenteaza insa o revenire la Rapid, fiindca iubesc acest club", a spus Constantinovici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.