Desi initial fusese programat la Arenele Romane, concertul celebrului duo britanic se va desfasura la Sala Palatului. Data ramane neschimbata, 19 octombrie, la fel si ora, 19:30, iar pretul biletelor va fi cuprins intre 100 si 500 de lei. Dupa
Desi initial fusese programat la Arenele Romane, concertul celebrului duo britanic se va desfasura la Sala Palatului. Data ramane neschimbata, 19 octombrie, la fel si ora, 19:30, iar pretul biletelor va fi cuprins intre 100 si 500 de lei. Dupa cum se stie, concertul de la Bucuresti este inclus in turneul european Pet Shop Boys de promovare a celui mai recent album, intitulat "Fundamental". Este cel de-al noualea album de studio din istoria grupului, inregistrat de Neil & Chris (tot) cu legendarul pro­du­ca­tor Trevor Horn, cu care a lucrat pentru prima data in 1988, la discul "Left To My Own Devices".  ROBBIE WILLIAMS. Trevor Horn este unul dintre cei mai proli­fici producatori ai anilor a€™80, pro­du­cand de-a lungul timpului materiale de exceptie pentru artisti de renume precum Frankie Goes to Ho­l­lywood, Grace Jones, Tom Jo­nes, Barry Ma­ni­low, Paul McCart­ney, Rod Stewart si Tina Turner. Concertele din turneul "Fundamental" sunt de­o­sebit de spectaculoase, Neil & Chris avand aproape de fiecare data invitati de marca, prie­teni foarte buni si muzicieni de re­nu­me, cum ar fi Robbie Williams. As­tfel, in recentul spec­tacol de la Mermaid Theatre din Londra, Pet Shop Boys a cantat alaturi de BBC Concert Orchestra, alcatuita din 60 de muzicieni profesionisti de talie internationala. Robbie a ridicat toa­ta sala in picioare cu "Jealousy" a€” primul cantec interpretat alaturi de Neil si Chris. "Cred ca Robbie a facut o treaba minunata. Mi-a pla­cut foarte tare modul in care a fra­zat versurile", a spus Neil Tennant. La randul lui, Robbie a fost la fel de ge­neros in aprecieri: "Ma simt de­o­se­bit de onorat ca am putut fi pe sce­na alaturi de celebrul duo, al carui mare fan m-am consi­derat intotdeauna!".  ELTON JOHN. De asemenea, Sir Elton John, un alt fan al remarcabilei trupe, a urcat pe scena pentru a incinge atmosfera si pentru a-i bucura pe spectatorii care s-au simtit privilegiati sa asiste la un astfel de regal muzical. Piesele interpretate de solistul canadian Rufus Wainwright si de interpreta actrita Fran­ces Barber au facut si ele deliciul audientei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.