Banca Romaneasca a ajuns la 100 de unitati, institutia de credit avand in vedere pentru acest an deschiderea a inca 57 de agentii si sucursale, a anuntat banca. "Pentru 2008, Banca Romaneasca are ca scop extinderea retelei teritoriale de la 100 de un
Banca Romaneasca a ajuns la 100 de unitati, institutia de credit avand in vedere pentru acest an deschiderea a inca 57 de agentii si sucursale, a anuntat banca. "Pentru 2008, Banca Romaneasca are ca scop extinderea retelei teritoriale de la 100 de unitati in prezent la 157, iar pentru anul 2009 atingerea unei retele de 190 de sucursale si o cota de piata de 5% in total active", a declarat, intr-un comunicat, Andreas Maragkoudakis, director general al Bancii Romanesti, membra a grupului National Bank of Greece. Astfel, institutia de credit si-a dublat reteaua teritoriala in mai putin de un an, in prezent acoperind 35 de judete. Banca Romaneasca a obtinut in primele opt luni un profit brut de opt milioane de euro. Institutia de credit detine o cota de piata de 2,57% din punctul de vedere al activelor si are un capital social de peste 118 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.