Dosarul privind disparitia misterioasa a avocatei Elodia Ghinescu din Brasov a fost trimis la Parchetul General, din cauza complexitatii acestuia, a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, Ilie Orzea. <
Dosarul privind disparitia misterioasa a avocatei Elodia Ghinescu din Brasov a fost trimis la Parchetul General, din cauza complexitatii acestuia, a declarat, ieri, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, Ilie Orzea.
“Acest caz este prioritar pentru noi. Pe langa activitatile pe care le fac criminalistii care analizeaza urmele ridicate, se fac actiuni de cautare a femeii. Avem un cerc de cunoscuti ai ei si de prieteni si o cautam acolo unde ea s-ar putea afla. Nu a fost data in urmarire internationala, insa este data in urmarire nationala si consemn la frontiera”, a spus comisar sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.