Compania Auchan Romania, subsidiara retailerului francez Auchan, va deschide, astazi, la Targu-Mures, cel de-al doilea hipermarket al companiei de pe piata romaneasca, in urma unei investitii de 40 de milioane de euro. Magazinul, amplasat la ie

Compania Auchan Romania, subsidiara retailerului francez Auchan, va deschide, astazi, la Targu-Mures, cel de-al doilea hipermarket al companiei de pe piata romaneasca, in urma unei investitii de 40 de milioane de euro.

Magazinul, amplasat la iesirea spre Cluj-Napoca, are o suprafata de vanzare de 8.500 de metri patrati si dispune de o parcare cu 1.600 de locuri.

Hipermarketul face parte din complexul comercial European Retail Park Targu-Mures, care va include un mall cu 100 de magazine si restaurante. Deschiderea magazinului Auchan Targu-Mures inseamna crearea a 450 de noi locuri de munca, precum si specializarea angajatilor pe diferite meserii caracteristice unui hipermarket.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.