Derby-ul de duminica seara din Ghencea dintre Steaua n-a incantat pe nimeni, dar nu s-ar putea spune ca ar fi dezamagit, decat prin faptul ca nu s-a marcat nici un gol. Ocazii de inscrie au cam fost, insa irosirea acestora n-a fost deloc banala, dato
Derby-ul de duminica seara din Ghencea dintre Steaua n-a incantat pe nimeni, dar nu s-ar putea spune ca ar fi dezamagit, decat prin faptul ca nu s-a marcat nici un gol. Ocazii de inscrie au cam fost, insa irosirea acestora n-a fost deloc banala, datorandu-se atat unor actiuni ofensive bine gandite, dar mai ales formei de exceptie a celor portari, Zapata la Steaua si Dani Coman la Rapid, cu toate demne de o retrospectiva a posturilor specializate de televiziune. A fost un 0-0 care n-a multumit pe niciuna din cele doua combatante, decat pe dinamovistii care in urma victoriei de sambata de la Iasi spera intr-o reapropiere de locurile care sa le lase si la sfarsitul acestui an iluziile patrunderii in grupele Ligii Campionilor. (C.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.