Secretomanie la IPJ Brasov pe tema misterioasei disparitii a avocatei Elodia Ghinescu. Cercul suspectilor il include si pe sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca.

Din apartamentul familiei au fost ridicate mai multe urme biologice, p
Secretomanie la IPJ Brasov pe tema misterioasei disparitii a avocatei Elodia Ghinescu. Cercul suspectilor il include si pe sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca.

Din apartamentul familiei au fost ridicate mai multe urme biologice, posibil sånge, urmånd ca legistii sa se pronunte asupra acestora.

De aproape doua saptamani politistii brasoveni rascolesc judetul in cautarea unei avocate care a disparut misterios de la domiciliu. Avocata Elodia Marinela Ghinescu, in varsta de 38 de ani, a fost vazuta in viata, ultima data, pe 29 august. Sotul femeii, Cristian Cioaca, politist la Sectia 2 din Brasov, a fost cel care a anuntat disparitia femeii abia la data de 5 septembrie.

Cu amantul in Dubai
Motivul, dupa cum a declarat sotul anchetatorilor, a fost acela ca pe 29 august a avut o cearta mai aprinsa cu Elodia din cauza ca ea ar fi fost plecata intr-o excursie in Dubai cu un barbat, si nu cu o prietena, asa cum i-ar fi spus lui. Potrivit sotului, atunci cand a plecat, Elodia si-a facut un mic bagaj. La cat eva zile dupa disparitie, parintii fetei au cerut politistilor o ancheta amanuntita pe motiv ca mariajul celor doi scartaia, destul de bine, in ultima perioada, iar Cristian ar fi un tip foarte gelos. Ei sustin ca fiica lor nu ar fi plecat asa din senin fara sa mai dea vreun semn de viata, mai ales ca isi iubeste foarte mult copilul in varsta de aproape 3 ani. Politistii nu au putut stabili cum era imbracata avocata in momentul in care aceasta a plecat de acasa. Semnalmentele femeii sunt 1,65-1,70 metri inaltime, 50 de kilograme, constitutie astenica, ochi verzi, parul vopsit negru, ondulat, iar ca semne particulare - un tatuaj in zona abdominala si doua alunite pe spate.

Ipoteza macabra
Anchetatorii cred ca Elodia Ghinescu s-ar putea sa nu mai fie in viata. Asta dupa ce din apartamentul familiei criminalistii au ridicat mai multe urme biologice, posibil sange. Medicii legisti urmeaza sa se pronunte in privinta acestora.
De aici si posibila crima, daca se adauga si faptul ca femeia nu ar fi putut sa stea atat timp fara sa vorbeasca cu fiul ei pe care l-a lasat la bunici.
Anchetatorii au in sprijinul acestei afirmatii listingul de telefoane si au stabilit ca femeia suna des acasa atunci cand era plecata mai multe zile.
Mai mult, din spusele parintilor avocatei, coroborate cu declaratiile vecinilor si ale persoanelor din anturajul celor doi, relatia dintre Cristian si Elodia intrase


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.