Desi vara n-a plecat cu totul spre alte meleaguri, reprezentantii pensiunilor turistice, dar si ai hotelurilor se grabesc sa publice ofertele pentru Craciun si Revelion si sa incheie cat mai multe contracte.

Pretextul apropierii sarbatorilor a fost folosit si de organizatorii primei editii a Targului de Turism Bucovina, desfasurat in weekend la Centrul economic de langa Aeroportul Salcea, judetul Suceava. Potrivit organizatorilor, targul a fost vizitat de 5.419 persoane, printre acestea aflandu-se peste 200 de vizitatori specialisti. Totodata, au fost prezenti reprezentanti a peste 100 de agenti economici din tara, dar si din 15 tari, si s-au incheiat numeroase contracte.

Oferta vasta de la pensiunile din Sucevita
Cea mai completa oferta au avut-o pensiunile din Sucevita. Astfel, cei care vor dori sa-si petreaca sarbatorile de iarna in aceasta comuna vor avea parte, pe langa serviciile turistice obisnuite, si de plimbari cu sania trasa de cai, gratare in padure, seri folclorice, drumetii in padurile din apropiere, precum si in rezervatiile de cerbi si de mistreti.
Patronul Popasului Turi stic Bucovina, Constantin Chetraru, ne-a declarat ca in perioada Craciunului, tarifele vor fi de 180-200 de lei/persoana/zi, pentru un sejur de 5-7 zile, cu pensiune completa. El a explicat ca pe langa traditionala masa de Craciun, clientii vor aveau la dispozitie partia de schi a pensiunii si vor putea practica diverse activitati conexe.