Basescu: “Vosganian nu si-a rezolvat problema de incompetenta”. “Ministrul educatiei a ramas corigent la constructii”.
Dupa 1989, una dintre cele mai grave probleme ale Romaniei a fost incompetenta. Competenta insasi era
Basescu: “Vosganian nu si-a rezolvat problema de incompetenta”. “Ministrul educatiei a ramas corigent la constructii”.
Dupa 1989, una dintre cele mai grave probleme ale Romaniei a fost incompetenta. Competenta insasi era intoarsa pe dos. Ca sa fii “competent” trebuia sa ai, inainte de '89, musai, un carnet de Partid Comunist sau sa fi semnat un angajament la Securitate. De regula, ticalosul si delatorul cel mai mare era seful cel mai mare.

Dupa 1989, s-a schimbat regimul, s-a schimbat contextul, dar oamenii au ramas aceiasi, iar “sefii” Romaniei au fost selectati din aceeasi zona de “competenta”. Securistii si fostii comunisti, carora Romania le datora deceniile de suferinta din perioada comunista, au ajuns “sefi” si dupa 1989. Astfel, tot ei sunt autorii celei mai slabe performante europene din anii '90. Si astazi, mai rar ca inainte e adevarat, unii dintre acesti impostori continua sa fie sefi si impart “competenta”. Esti la mine in partid, esti competent. Nu esti la mine in partid, esti i ncompetent. Ma lauzi? Esti competent. Nu ma lauzi?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.