Printul Charles uimeste. Conform gazeta.ru, Charles se afla in tratative avansate cu producatori de la Holliwood pentru interpreta rolul principal intr-un film. a€žArmonia" se doreste a fi o productie documentar legata de imbunatatire

Printul Charles uimeste. Conform gazeta.ru, Charles se afla in tratative avansate cu producatori de la Holliwood pentru interpreta rolul principal intr-un film. a€žArmonia" se doreste a fi o productie documentar legata de imbunatatirea calitatii vietii pe mapamond. ACTOR. Surse confidentiale din anturajul printului Charles au confirmat faptul ca o casa de filme de la Holliwood este interesata de serviciile, ca actor, ale printului Charles. Tratative par a fi destul de avansate in acest moment, Charles urmand sa fie naratorul povestii cinematografice precum si rolul principal in film. Subiectul filmului a€žArmonia" este legat de conditiile de trai ale oamenilor de pe mapamond si propune metode si mijloace care sa ajute omenirea sa traiasca mai bine. In fapt, acest film pare ca reprezinta inclusiv dorinta lui Charles de a realiza un film in care sa fie prezentata armonia dintre om si natura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.