Baschetul masculin romanesc a irosit o noua sansa de a reveni pe prima scena a Batranului Continent dupa aproape doua decenii, tricolorii pregatiti de Liviu Calin fiind obligati sa se incline in barajul de promovare la Euro 2009 in fata Finlandei la
Baschetul masculin romanesc a irosit o noua sansa de a reveni pe prima scena a Batranului Continent dupa aproape doua decenii, tricolorii pregatiti de Liviu Calin fiind obligati sa se incline in barajul de promovare la Euro 2009 in fata Finlandei la o diferenta de scor care nu lasa loc comentariilor.
Dupa ce in partida tur s-au impus cu 83-76, la capatul unei dispute in care au condus si la o diferenta de 17 puncte, sambata seara, baschetbalistii romani au cedat lamentabil in Finlanda, fiind spulberati la un scor neverosimil: 111-61! Conform statisticii, doar Stanescu (20 p) si pe alocuri Burlacu (11 p) si Popescu (8 p) au facut fata barajului european, in vreme ce de la finlandezi s-a remarcat Virtanen, principalul marcator cu 23 de puncte. In urma acestui insucces, Romania este nevoita sa reia urcusul din Divizia B, in vreme ce Finlanda va da piept de la anul cu marile forte europene. (Tiberiu RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.